Amigo, ouderdoms kwalen

Na het verhaal van Leoniek in Ditjes & Datjes gelezen te hebben werd mijn interesse gewekt want wij konden wel een dierentolk gebruiken voor onze 14 jarige hond, onze grote (kleine) vriend Amigo, die wat mankementen begon te vertonen waar we niet echt raad mee wisten. De dierenarts trouwens ook niet.

Ik heb gelijk een mail gestuurd en ik kreeg dezelfde dag nog een reactie waar ik blij verrast mee was. We lopen al zo lang een beetje te modderen dat deze snelheid zeer welkom was. Het gesprek met jou, Leoniek, was zeer prettig en ik voelde me gelijk rustig worden door je stem. Je stelde gerichte vragen en gaf al wat ideeen en opties waar ik wat mee kon. Binnen een week zou je het gesprek aangaan met Amigo en hiervan ook telefonisch verslag te doen. Je hield je netjes aan die belofte en binnen die week wisten we de antwoorden op onze vragen en merkten we eigenlijk meteen dat Amigo rustiger werd en wij dus ook.

Hij ging beter eten, zijn incontinentie nam met 95% af, al blijft de luier ’s nachts nog om voor de overige 5% en hij is rustiger en laat het meeste nu over zich heen komen. Kortom, het was een zinvol gesprek en ook de optie om je te mogen benaderen met vervolgvragen vind ik heel prettig. Ik ben heel blij dat ik “toevallig” je verhaal las en dat je ons zo goed hebt kunnen helpen. Nogmaals bedankt.

Vriendelijke dierengroeten, Sacha en Amigo

 

 

 

Kan jij ook mijn hulp goed gebruiken?

Heb jij een vraag over jouw eigen dier? Betreft gezondheid, vermissing of ga je verhuizen?

Neem gerust contact op.