afscheid van Pim

 

12 september 2022

Ons hondje Pim is nu ruim 13 jaar en begint te dementeren en is aardig doof. De laatste tijd begon hij te pas en te onpas te blaffen. Je ziet hem soms staren en hij zit vaak “vast” achter de bank en gaat dan ook blaffen. Natuurlijk zit hij niet echt vast, hij blijft achter de bank tot wij hem daar weghalen en dan is het weer even opgelost. Omdat het veelvuldig blaffen een probleem is met buren op ons appartement en we geven om het welzijn van Pim schakelden we Leoniek in.

Zij heeft telepathisch contact gehad met Pim en dit gaf voor ons bijzondere resultaten. Het meeste indruk maakte een afscheidsbrief die Pim alvast doorgaf, hij wilde vast een en ander aan ons kwijt, voor tegen de tijd dat het afscheid daar zou zijn. Wij kregen ook het advies een Bachbloesemremedie te gaan gebruiken. Dit hielp behoorlijk, hij blafte een stuk minder vaak en was ook weer een blije hond.

Leoniek is oprecht geinteresseerd en volgde ons wel en wee ook na het consult. De gesprekjes met haar hebben ons ook geholpen bij de acceptatie dat Pim niet heel erg lang meer bij ons zal blijven. Zolang het voor hem nog zin heeft genieten wij nog van Pim en wij danken Leoniek voor haar hulp.

Hartelijke groet, Adri&Vincent Meussen

Bericht 23 november 2022 van Vincent: Pim ging uiteindelijk verder achteruit, werd incontinent en zij hebben besloten hem niet verder af te laten takelen en hem te laten gaan. Pim had al aangegeven in de afscheidsbrief dat hij zover zou zijn als Vincent en Adri er aan toe zouden zijn.

 

 

 

Kan jij ook mijn hulp goed gebruiken?

Heb jij een vraag over jouw eigen dier? Betreft gezondheid, vermissing of ga je verhuizen?

Neem gerust contact op.