Afscheid van Chica en Meitie

Ik heb 11 jaar in Suriname gewoond en gewerkt en moest plotseling vanwege ziekte Suriname verlaten en terugkeren naar Nederland. Chica (betekent meisje) heb ik als zwervende pup gevonden en 1,5 jaar later werd ze de moeder van o.a. Meitie (Surinaams voor meisje). Ik kon ze helaas niet meenemen naar Nederland en dat heeft me veel verdriet gedaan. Gelukkig heb ik wel een heel goede opvang voor ze kunnen vinden, maar toch. Het afscheid was (en is) nog steeds pijnlijk.

Leoniek bood aan om energetisch te communiceren met Chica en Meitie. Ik kreeg een brief van Leoniek, waar ik enorm emotioneel van werd. Maar zo prachtig. Ze gaven aan mij altijd als hun moeder te hebben gezien en dat ze begrepen waarom ik ze niet mee kon nemen naar Nederland. Ze hebben in het begin behoorlijk moeten wennen aan hun nieuwe woonomgeving, maar waren vooral dankbaar voor de tijd die we samen hebben gehad en ze zouden me nooit vergeten. Chica is inmiddels overleden en dat werd me duidelijk gemaakt toen op een dag een lamp in mijn woonkamer plotseling begon te knipperen. Hoewel de lamp niet aan was, bleef deze knipperen. Toen ik later die dag bericht kreeg van de nieuwe eigenaresse dat Chica was overleden, begreep ik dat Chica middels deze lamp nog afscheid is komen nemen. Hoe mooi is dat! Chica is uiteindelijk 11 jaar oud geworden.

Groetjes  Feija Bult

PS: Chica is het bruine hondje en Meitie het zwarte hondje.

Kan jij ook mijn hulp goed gebruiken?

Heb jij een vraag over jouw eigen dier? Betreft gezondheid, vermissing of ga je verhuizen?

Neem gerust contact op.